Loading...

Върховният Спайдърмен


Върховният Спайдърмен
Екшън, Анимация, Приключенски, БГ Аудио, Сериали
25 x 23 мин. 7.2

Ultimate Spider-Man Season 3 / Върховният Спайдърмен Сезон 3 (2014)
Година: 2012 - 2014
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Анимация
Режисьор: Брайън Майкъл Бендис
Времетраене: 25 x 23 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1722512

\"Върховният спайдърмен\" е история за съзряването в която младия Питър Паркър се трансформира от наивен тийнейджър в истински супергерой, който осъзнава своите сили и отговорности. Питър е в образа на Спайдър-мен от една година и въпреки, че вече е имал възможността да се бори срещу опасни злодеи той все още не е научил всичко свързано със света на супергероите. Сега, Ник Фюри (агент от организацията за опазване на световния мир \"S.H.I.E.L.D.\") предоставя на Питър шанс да се бори срещу злото в компанията на други герои и да се превърне в Абсолютния Спайдър-мен. Но преди да достигне това ниво той ще трябва да се научи да работи в екип с други тийнейджъри супергерои, да приема съветите на своите ментори и да разкрие всички тайни свързани с неговите родители.Всички сезони на Върховният Спайдърмен


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.