Титаник: Кръв и стомана


Титаник: Кръв и стомана
Драма, Исторически, БГ Аудио, Сериали
12 x 50 мин. 7.4

Titanic: Blood and Steel / Титаник: Кръв и стомана
Година: 2012
Държава: Великобритания, Ирландия, Италия, Франция, Канада
Жанр: Филми
Режисьор: Киаран Донъли
Участват: Кевин Зегерс, Александра Мастронарди, Дерек Джейкоби, Нив Кембъл, Офелия Лалибонд, Били Картър
Времетраене: 12 x 50 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1695366/

Историята на легендарния презокеански лайнер \"Титаник\" е свързана с много загинали. Малко хора обаче знаят, че корабът е взел първите си жертви още по време на строежа си. Огромната машина, която е била смятана за връх на технологиите за времето си, е довела до смъртта на 105 души още преди да тръгне по вода. Това ще стане ясно от новия исторически минисериал \"Титаник - кръв и стомана\", който е премиерен за България в ефира на Fox Life.
В сериала, състоящ се от 12 части, е разказана историята на строителството на гигантския лайнер, като акцентът ще бъде върху политическата обстановка по това време и финансовите условия. Главните роли са поверени на Крис Нот, който ще влезе в образа на магната Дж. П. Морган, Дерек Джейкоби – лорд Джеймс Пирие, ръководител на компанията Харланд и Улф, построила Титаник и Нив Кемпбъл, която ще претвори образа на журналистка, отразяваща процеса на строеж на невиждания дотогава кораб.Всички сезони на Титаник: Кръв и стомана


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.