Шогун


Шогун
Драма, Приключенски, Исторически, Азиатски, Сериали
3 x 180 мин. 8.1

Shogun / Шогун (1980)
Година: 1980
Държава: САЩ, Япония
Жанр: Приключенски, Драма, Исторически
Режисьор: Джери Лондон
Участват: Ричард Чембърлейн, Тоширо Мифуне, Йоко Шимада, Франки Сакай, Алан Бадел, Джон Рис-Дейвис, Хидео Такаматсу
Времетраене: 3 x 180 мин.
Рейтинг: 8.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0080274/

Филмът е по едноименния роман на Джеймс Клавел, представящ обстановката в Япония в началото на 17-ти век. Събитията в страната са представени на фона на личната история на лоцмана Джон Блакторн /една от емблематичните роли на Ричард Чембърлейн/, който попада в плен на японците. Целта им е да използват познанията му в областта на военната техника и навигацията. Освен много врагове, Блакторн си спечелва и много приятели, както и любовта на красивата Марико /Йоко Шимада – отличена със „Златен глобус” за ролята/.Всички сезони на Шогун


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.