Тайни и лъжи


Тайни и лъжи
Криминален, Драма, Сериали
9 x 42 мин. 7.7

Secrets and Lies Season 2 / Тайни и лъжи Сезон 2 (2016)
Година: 2015 - 2016
Държава: САЩ
Жанр: Cериали, Тайни и лъжи
Режисьор: Криминален, Драма
Участват: Грегори Алан Уилямс, Райън Фелипе, Джулиет Луис, Робърт Фортунато, Алиса Лок, Мери Остин, Бенжамин Карамело
Времетраене: 9 x 42 мин.
Рейтинг: 7.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3516878/

В Secrets and Lies Бен Крофорд /Раян Филип/- семеен мъж, възприеман по-скоро като добрия самарянин, за миг се превръща в главен заподозрян в убийство, след като открива трупа на съседското дете в гората. Докато следовател Андреа Корнел /Джулиет Луис/ се старае с всички сили да открие истината, тайните и лъжите на града изплуват на повърхността и никой не е извън подозрение! Животът на Бен и семейство му се преобръща с главата надолу и той предприема сложно пътуване, за да докаже невинността си в тази криминална мистерия, създадена от Барби Клигман /”Частна практика”/ и базирана на оригиналния австралийски сериал, носещ същото заглавие.Всички сезони на Тайни и лъжи


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.