Оранжевото е новото черно


Оранжевото е новото черно
Комедия, Криминален, Драма, Сериали
13 x 59 мин. 8.26

Orange Is the New Black Season 5 / Оранжевото е новото черно Сезон 5 (2017)
Година: 2013 - 2017
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Комедия, Драма
Режисьор: Дженджи Коан
Участват: Джейсън Бигс, Кейт Мългрю, Лора Препън, Майкъл Харни, Мишел Хърст, Наташа Лион, Тайлър Шилинг
Времетраене: 13 x 59 мин.
Рейтинг: 8.26 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2372162/

В първия сезон на телевизионната комедия, режисьорският тандем Андрю Маккарти, Майкъл Трим, Матю Пен, разказва историята на Пайпър Чапман - обикновена жителка на Кънектикът. Тя обича живота, забавленията и най-вече любопитните истории, свързани с приятелите и съседите й! Като истински експерт по взаимоотношенията мисис Чапман винаги знае най-доброто, което хората да направят с връзките или с живота си, има решение за всеки проблем и не се свени да си изкаже мнението гласно. Но по ирония на съдбата, самата тя се оказва влюбена в крупен наркотърговец, с когото има мимолетна авантюра. Заради нея Пайпър се оказва заключена в тъмница за 15 месеца. Сега тя трябва не само да свикне със заобикалящата я среда, но и да оцелее!Всички сезони на Оранжевото е новото черно


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.