Любимката на краля


Любимката на краля
Драма, Исторически, БГ Аудио, Сериали
13 x 45 мин. 7.4
Madre Paula Season 1 / Любимката на краля Сезон 1 (2017)

Madre Paula Season 1 / Любимката на краля Сезон 1 (2017)
Година: 2017
Държава: Португалия
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Eduarda Laia, Patrícia Müller
Участват: Джоана Рибейро, Пауло Пирес, Miguel Nunes, Nuno Janeiro, Sandra Faleiro, Андре Нунеш, Pedro Lacerda
Времетраене: 13 x 45 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6548416/

Интриги, страст и любов, които променят историята.

Португалия - 18 век! Паула е млада, жизнена и красива и е принудена да живее под божите правила, като за бедно момиче като нея това е единственият шанс за по-добър живот! Ниския и статут я обрича на живот на мъчителна работа, докато по-привилегированите сестри се радват на специално отношение. Но Паула скоро се научава да използва красотата си и женските си хитрости, за да подобри позицията си.

Когато Краля вижда Паула за първи се влюбва мигновено в нея, което води до афера и извънбрачно дете! Кралицата, която е свикнала на забежките са съпруга си осъзнава, че този път е по-сериозно! Паула е истинска заплаха и трябва да бъде елиминирана, както и нейният син! За да предотврати извънбрачното дете на съпруга си, Кралицата обединява сили с недоволните благородници, които вече заговорничат срещу царя начело със собствения му брат, който се опитва да го замени. Може ли царската любов да надделее и синът им да оцелее от ревностния гняв на кралицата?Всички сезони на Любимката на краля


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.