Шанс


Шанс
Драма, Сериали
9 x 52 мин. 7.5
Luck Season 1 / Шанс Сезон 1 (2012)

Luck Season 1 / Шанс Сезон 1 (2012)
Година: 2012
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Майкъл Ман
Участват: Дъстин Хофман, Ник Нолти, Денис Фарина, Джил Хенеси
Времетраене: 9 x 52 мин.
Рейтинг: 7.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1578887/

Конното надбягване и залаганията на хиподрума \"Санта Анита\" в Лос Анжелес като метафора за това, какво представлява животът. Продукция на HBO, продуцент - Дъстин Хофман.

Ние зависим от това, което наричаме „шанс”. Очакваме с нетърпение късмета, мислим за него като за нещото, което ще разреши проблемите ни. Ако спечелим от лотарията, това е невероятно добър късмет. Ако спечелим на надбягванията - също.

Дъстин Хофман: „Най-големия късмет, който съществува изобщо и който е духовният гръбнак на този сериал, е да се събуждаш всяка сутрин, да можеш да дишаш, да виждаш, да притежаваш онези способности, които си имал и предната вечер, и твоите любими хора също да изживеят новия ден. Това е върховен шанс.”Всички сезони на Шанс


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.