Лабиринт


Лабиринт
Криминален, Мистерия, БГ Аудио, Европейски, Сериали
7 x 60 мин. 7.6

Labyrint Season 1 / Лабиринт Сезон 1 (2015)
Година: 2015
Държава: Чехия
Жанр: Криминален, Мистерия, Европейски, Филми
Режисьор: Петър Хъдски
Участват: Джири Лангмайер, Мирослав Донутил, Михал Далейски
Времетраене: 7 x 60 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4985818/

В изоставена мина, недалеч от Бърно, е открито тялото на местен политик, набито на кол, прободено със средновековен меч и увито с черна отровна змия. Със случая се заема полицията в града, начело с майор Михал Ремеш.
В разследването се включва и детектив Тамара Беркиова от полицията в Братислава, наскоро приключила сходен случай в Словакия, където жертвата е никому неизвестно момиче, но в същия ритуал с меч и змия. С помощта на професор по история, разследващият екип се насочва към картината на Йеронимус Бош „Страшният съд\" от ХVІ век, на която са изобразени тела на грешници, наказвани по подобен начин.
Междувременно младо семейство започва да получава по пощата сребърни монети от неизвестен подател, изчезва друго момиче, което много прилича на убитата словачка, а от отдавна запечатаната крипта в подземието на малка селска църква свещеникът започва да чува плач на малко дете. Притиснат от медиите, шефът на полицията в Бърно - Петър Олива, настоява за бързо разрешаване на случая.Всички сезони на Лабиринт


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.