Loading...

Ловци на глави


Ловци на глави
Екшън, Фантастика, Приключенски, Сериали
10 x 42 мин. 7.16

Killjoys Season 5 / Ловци на глави Сезон 5 (2019)
Година: 2015 - 2019
Държава: Канада, САЩ
Жанр: Сериали
Режисьор: M. A. Lovretta
Участват: Хана Джон-Камен, Арън Ашмор, Люк Макфарлан, Тамсен Макдоноу, Том Алисън, Майко Нгуиен
Времетраене: 10 x 42 мин.
Рейтинг: 7.16 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3952222/

Джон, Д\'авин и Дъч са ловци на глави с много трудни характери, но обичащи да се забавляват. Триото изпълнява мисии между планетите, като залавя опасни престъпници. И тримата са се заклели да бъдат винаги неутрални и да не заемат страна в конфликти, но сега се задава кървава, междупланетарна война, която застрашава света им.Всички сезони на Ловци на глави


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.