Ловци на глави


Ловци на глави
Екшън, Фантастика, Приключенски, Сериали
10 x 42 мин. 7.15

Killjoys Season 4 / Ловци на глави Сезон 4 (2018)
Година: 2015 - 2018
Държава: САЩ, Канада
Режисьор: Крис Грайсмър, Паоло Барзман
Участват: Том Алисън, Тамсън Макдона, Арън Ашмор, Роб Стюърт, Хана Джон-Кеймън, Люк Макфарлън, Сара Пауър
Времетраене: 10 x 42 мин.
Рейтинг: 7.15 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3952222

Джон, Д\'авин и Дъч са ловци на глави с много трудни характери, но обичащи да се забавляват. Триото изпълнява мисии между планетите, като залавя опасни престъпници. И тримата са се заклели да бъдат винаги неутрални и да не заемат страна в конфликти, но сега се задава кървава, междупланетарна война, която застрашава света им.Всички сезони на Ловци на глави


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.