Досиетата Грим


Досиетата Грим
Ужаси, Драма, Фентъзи, БГ Аудио, Сериали
13 x 42 мин. 7.8

Grimm Season 6 / Досиетата Грим Сезон 6 (2017)
Година: 2011 - 2017
Държава: САЩ
Режисьор: Марк Бъкланд
Участват: Ноа Дейвид Джинтоли, Ръсел Хорнсби, Битси Тулох, Сайлъс Уеър Мичъл, Саша Ройз, Реджи Лий, Клеър Кофи
Времетраене: 13 x 42 мин.
Рейтинг: 7.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1830617/episodes?season=6&ref_=tt_eps_sn_6

\"Грим\" е нова драма, вдъхновена от класическите приказки на братя Грим. Детективът от отдел \"Убийства\" в Портланд, Ник Бъркхарт открива, че притежава необикновената дарба \"Грим\", създадена, за да поддържа баланса между човешките и митологичните същества в този свят. Докато се опитва да предпази годеницата си Жулиет Силвъртън и партньора си Ханк Грифин от опасностите на новата си дарба, Ник все повече се оплита в битките и съюзите на света на Грим. С помощта на съветника си, Монро, който се е отказал от живота на Кръвопиец и сега води нов живот, Ник трябва да лавира между доста по-загадъчната му от сегашния живот, митология и да се изправя срещу чудовищата от приказките - Вещици, Тролове и много други в една нова приказка за Червената Шапчица.Всички сезони на Досиетата Грим


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.