Loading...

Анатомията на Грей


Анатомията на Грей
Драма, Романтичен, Сериали
25 x 41 мин. 7.69
Grey's Anatomy Season 15 / Анатомията на Грей Сезон 15 (2018)

Grey's Anatomy Season 15 / Анатомията на Грей Сезон 15 (2018)
Година: 2005 - 2018
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Шонда Раймс
Участват: Елън Помпео, Сандра О, Катрин Хийгъл, Джъстин Чембърс, Т.Р Найт, Чандра Уилсън, Джеймс Пикенс, Патрик Демпси
Времетраене: 25 x 41 мин.
Рейтинг: 7.69 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0413573/

Основният персонаж е стажантката по хирургия Мередит Грей. Тя се опитва да се пребори с несправедливостта на живота с помощтта на своята най-добра приятелка Кристина Янг, както и другите стажанти Джордж О\'Мали, Изабел (Изи) Стивънс и Алекс Карев. Техен наставник е наричаната \"нацистът\" - Миранда Бейли. В основата на сериала стои любовната история между Мередит и един от лекарите в болницата \"Сиатъл Грейс\" - Дерек Шепърд. В превод Грей означава \"сив\", което се покрива с основната идея на филма - че в живота няма \"черно\" и \"бяло\", а само сиво, защото всяка постъпка може да се разглежда от две страни.Всички сезони на Анатомията на Грей


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.