Веселие


Веселие
Комедия, Драма, Сериали
22 x 42 мин. 6.7

Glee Season 3 / Веселие Сезон 3 (2011)
Година: 2009 - 2015
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Драма, Мюзикъл
Режисьор: Раян Мърфи
Участват: Джесълин Гилсиг, Леа Мичъл, Матю Морисън, Джейма Мейс, Кори Монтийт, Джейн Линч
Времетраене: 22 x 42 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1327801/

\"GLEE\" e продукция на Fox от създателя на \"Nip/Tuck\" и \"Popular\" Раян Мърфи. В него оптимистичният гимназиален учител Уил Шустър (Матю Морисън) ще се опита да възроди училищния хор и да вдъхнови група от млади таланти да се представят добре на гимнациалният конкурс.

Единствената надежда на Уил са двата истински таланта на групата Рейчъл Бери и Фин Хъдсън, който обаче е и куотърбек в училищният отбор по футбол, нещо което ще му създаде допълнителни проблеми със съотборниците му.Всички сезони на Веселие


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.