Тайнствени Афери


Тайнствени Афери
Екшън, Криминален, Драма, Сериали
16 x 60 мин. 7.3

Covert Affairs Season 5 / Тайнствени Афери Сезон 5 (2014)
Година: 2010 - 2013
Държава: 2014, САЩ
Жанр: Екшън, Криминален, Драма
Режисьор: Мат Корман, Крис Орд
Участват: Пайпър Перабо, Кристофър Горам, Кари Матчет, Питър Галахър, Ан Дудек, Сендил Рамамурти
Времетраене: 16 x 60 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1495708/

Всяка нова работа е трудна, особено ако новият ти работодател е ЦРУ.Ани Уолкър (Пайпър Перабо - \"Грозна като смъртта\" ) говори шест езика, пътувала е по целия свят и е най-добрата във всички полеви занятия в учебната школа на ЦРУ. Месец преди да приключи обучението си, Ани е прехвърлена в централата на ЦРУ, за да започне активна служба като агент, без да има никаква представа защо точно тя е избрана.Неофициалният \"гид\" на Ани в работата е Оги Андерсън (Кристофър Горам - \"Островът на Харпър\" ) - технически експерт в службата, който помага на Ани в новия за нея свят на интриги, опасности и бюрокрация, в който свят обаче тя трябва да се адаптира бързо.

[media=http://www.youtube.com/watch?v=ykg76BM5rGE]


Всички сезони на Тайнствени Афери


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.