Мотел Бейтс


Мотел Бейтс
Ужаси, Драма, Мистерия, Сериали
10 x 45 мин. 8.2

Bates Motel Season 5 / Мотел Бейтс Сезон 5 (2017)
Година: 2013 - 2017
Държава: САЩ
Жанр: Трилър, Мистерия, Филми
Режисьор: Антъни Сиприано
Участват: Бритни Уилсън, Вера Фармига, Джена Романин, Каролин Адейр, Фреди Хаймор
Времетраене: 10 x 45 мин.
Рейтинг: 8.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2188671/

След трагичната смърт на съпруга и, в търсене на ново начало, Норма Бейтс купува мотел в полите на идиличното крайбрежно градче „Уайт пайн бей”. Докато тя и синът и Норман свикват с новата обстановка, те откриват, че градът не е какъвто изглежда на пръв поглед и местните внимателно пазят тайните си. Но семейство Бейтс няма да се оставят да бъдат притискани и разигравани и ще направят абсолютно всичко, за да оцелеят и да запазят своите собствени тайни.Всички сезони на Мотел Бейтс


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.