Тя и той


Тя и той
Комедия, БГ Аудио, Български, Сериали
26 x 24 мин. 8.6
Тя и той Season 3 / Тя и той Сезон 3 (2004)

Тя и той Season 3 / Тя и той Сезон 3 (2004)
Година: 2002 - 2004
Държава: България
Жанр: Сериали, Комедия, Български
Режисьор: Станислав Тодоров - Роги
Участват: Юлиан Вергов, Стефания Колева, Елена Меламед, Цветислав Самарджиев, Ирина Ялумова
Времетраене: 26 x 24 мин.
Рейтинг: 8.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0798772/

Мартин и Силвия са типичните влюбени българи, с техните различия и проблеми, с романтичните моменти и силни преживявания.
Заедно от 11 години, макар и да не са женени, те представят по смешен и леко саркастичен начин любовния живот на една средностатистическа двойка - от дреболиите на всекидневието до вечните въпроси за живота и смъртта.Всички сезони на Тя и той


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.