Disclaimer edit page

ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за използване на сайта:


Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ са актуализирани и влизат в сила от 01 октомври 2013 г.

Добре дошли в уеб сайта FilmiSub.com Моля, прочетете нашите Общи условия за ползване внимателно преди да продължите с използването на този уеб сайт. Настоящите Общи условия уреждат използването на този уеб сайт и важат за всички посетители на уеб сайта. Чрез достъпа до или използването на този сайт, вие се съгласявате с Условията. Условията са предназначени за защита на всички наши посетители и използването на този уеб сайт означава вашето съгласие с настоящите Общи условия.

При натискане на бутона "Приемам" автоматично се счита, че сте запознат с Общите условия и се задължавате да ги спазвате. В случай че възнамерявате да ползвате Услугите на FilmiSub.com без да се регистрирате сте задължен също да спазвате Общите условия.

АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С ТЕЗИ УСЛОВИЯ, МОЛЯ НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ.


FilmiSub.com си запазва правото, по своя преценка да видоизменя, променя или актуализира настоящите Условия по всяко време. Тези промени влизат в сила веднага след публикуването им. Чрез използването на този уеб сайт, след публикуването на подобни промени, изменения или актуализации, вие се съгласявате с тях.


Достъпът до информацията във FilmiSub.com е напълно безплатен. В FilmiSub.com има препратки към други сайтове, рекламни банери. FilmiSub.com не носи отговорност и не влияе върху съдържанието или поддържането на тези страници и не отговаря за вреди и последствия, произтичащи от тяхното съдържание или поддържане. Екипът на FilmiSub.com Ви препоръчва да се запознаете с техните специфични правила за ползване.

FilmiSub.com не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, произтекли от използването, достъпa или недостоверността на тези материали и съдържание.

В съдържанието на FilmiSub.com са използвани заглавия на продукти, имена на компании, артове, изображения и видео материали, които са запазена марка на съотвените фирми-собственици. Всички останали материали от съдържанието на сайта (снимки, графики, текст, илюстрации, дизайн и т.н.) са собственост на FilmiSub.com. Съдържанието на FilmiSub.com е предназначено за персонално и некомерсионално използване от потребителите му. Вие може да копирате материали от FilmiSub.com единствено за персонална употреба.

Екипът на FilmiSub.com не може да бъде отговорен за каквото и да е било, свързано или произтичащо от употребата на този сайт. С приемане на FilmiSub.com ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, всеки потребител се съгласява със спазването на ПРАВИЛАТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА.


В сайта е строго забранено:

- Обиди и заплахи към други посетители
- В коментарите са забранени думи, които съдържат вулгарно и унизително съдържание, насаждане на етническа омраза
- Спам и рекламата на всякакви стоки и услуги, ресурси, медии, или събития извън контекста на обсъждането на темата

Нека се уважаваме един друг и мястото, в което вие и други посетители идват да говорят и да изразят своите мисли. Администрацията си запазва правото да премахва коментари или част от коментари, ако те не отговарят на тези изисквания.

Ако някой от вас нарушава тези изисквания може да се прилага предупреждение. В някои случаи, може да се получи и бан без предизвестие.