Касапина


Касапина
Трилър, Криминален, Ужаси, Сериали
8 x 50 мин. 6.65

Slasher Season 2 / Касапина Сезон 2 (2017)
Година: 2016 - 2017
Държава: САЩ
Режисьор: Арън мартин
Участват: Кейти Макграт, Брандън Джей Макларън, Стив Байърс, Джесика Сипос
Времетраене: 8 x 50 мин.
Рейтинг: 6.65 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4667888/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2

Втория сезон на Касапина се върти около група от бивши лагерни съветници извършили ужасяващи неща. По стечение на обстоятелствата те трябва да се завърнат в лагера и да намерят доказателства за извършените престъпления в младостта си. Но сега лагера се е превърнал в една снежна пустия откъснат от светския живот и потовен в духовност.Всички сезони на Касапина


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.