Хейвън


Хейвън
Ужаси, Мистерия, Сериали
26 x 42 мин. 7.6

Haven Season 5 / Хейвън Сезон 5 (2015)
Година: 2010 - 2015
Държава: САЩ
Жанр: Ужаси, Мистерия
Режисьор: Майкъл Розенберг, Скот Шепърд
Участват: Емили Роуз, Лукас Браянт, Ерик Балфур
Времетраене: 26 x 42 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1519931/

Хейвън е малко градче в сърцето на щата Мейн, известно с това, че от поколения в него се преселват хора със свръхестествени способности. Градчето заглушава способностите им, и това им позволява да водят нормален живот. Досега. Известната агентка на ФБР Одри Паркър е изпратена в Хейвън да разреши случая с убийството на местен бивш затворник. Одри залавя убиеца, но докато го прави, разкрива много по-дълбока мистерия, скрита в този необикновен град. Всяка седмица, докато скритите способности на местните се проявяват, Одри Паркър ще се опитва да балансира с тях и едновременно с това да разкрива загадките на града, като и мистерията, обвила нейното собствено минало.

Сериалът е базиран на „Колорадеца” на Стивън Кинг.Всички сезони на Хейвън


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.