Третьего не дано / Трето не ни е дадено

+13
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Във времето на Втората световна война ни връща сериалът "Трето не ни е дадено". Поредицата проследява сблъсъците между Русия и Германия в едни от най-трудните периоди от историята на човечеството. Минисериалът стартира по Bulgaria ON AIR от 30 април в 22:00 часа и всеки уикенд ще провокира зрителите да надникнат в света на шпионите, тайните мисии и разузнаването в този период от световната история. Юни 1944 година. Германците започват мащабно и потайно строителство в Западна Украйна, а съветското командване търси истинската причина зад него... Разузнаването тръгва по няколко направления. Най-важното е да се разбере какво точно се случва в тила на врага преди да е станало късно за ответни мерки. За да е успешна мисията, е необходимо опитен шпионин, отдавна работещ сред немците да поеме случая. Той няма право на грешка и в контрапункт с радостното слънце, светещо над Украйна, героят ще усети опасност във въздуха. Агенти ще се изправят един срещу друг, доказвайки стратегическите си умения, а някой от тях ще се доберат и до истината. "Средно положение няма". Именно на римската поговорка се уповава и името на сериала "Трето не ни е дадено".

loading...
loading...


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.