Выжить любой ценой / Да оцелееш на всяка цена (2017)

+19
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

В малко градче в тайгата, процъфтява незаконен бизнес за добив на злато, който е управляван от местния големец Мотил (Владимир Богданов). Да ръководи работата в мината, му помага главорезът Степан (Роман Агеев), който мечтае да измести шефа си от доходоносния бизнес. Добиването на незаконния метал минава границите и скоро Мотил привлича вниманието на специалните служби. За да изяснят ситуацията, в тайгата са изпратени двама агенти. Единият да спечели доверието на Степан, а другият да се внедри в група туристи дошли на курс по екстремно оцеляване. Обучението води Юрий Галанов (Иля Шакунов), бивш сътрудник на ГРУ, който се е уволнил след неуспешна операция. Разузнавачът внедрен в групата туристи, трябва да разбере всичко за миналото на Галанов и приятелството му с Мотил. Галанов събира група в гората, заедно с бившия си колега Максим Сомов (Александър Фисенко). На уроците по оцеляване в дивата природа, обаче попречва падането на вертолет със злато на борда. За заветното куфарче със злато се завързва ожесточена борба, която няма да мине без жертви, предателства и любов...

loading...
[media=http://www.youtube.com/watch?v=htzG8NkYXDk]
loading...


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.