Homies / Авери (2015)

0
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Тимо беше готов да се сдобри с бившата си приятелка, за това трябваше да промени живота си, да е повече дисциплиниран и да си намери сериозна работа. Добрите намерения са унищожени, когато Тимо застава на пътя на руската мафия. Съквартирантът му Себас има нещо да си признае, по случайност е развалил сделка за дрога на руската мафия. Момчетата трябва да поправят грешката, като за седем дни продадат 22 килограма кокаин за руснаците. Тимо вижда мечтите си за нормален живот да рухват пред очите му. Себас, Марк и Феликс трябва да измислят план. Но никой от тях няма опит с дрогата, а какво да кажем за продажбите. Различни планове биват измисляни, но нищо, което да проработи. Докато един ден на Тимо му идва една идея...

loading...
loading...


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.