Fantomas contre Scotland Yard / Фантомас срещу Скотланд Ярд (1967)

+8
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Фантомас решава да въведе “данък живот” за десетте най-богати хора в света, последвани от десетте най-големи мафиоти - Който не плати, ще загуби живота си. Списъкът е дълъг, а Фантомас отнема самоличността на жертвите си, за да манипулира останалите "данъкоплатци". На британска територия жертвата е лорд Мак Рашли. Комисар Жюв спешно заминава за Англия и чрез Скотланд Ярд започва да преследва престъпника. Но с типичната си увереност в създаването на хаос, той само проваля плановете и дори Скотланд ярд не може да помогне в сложните му комбинации. Затова пък, бъркотията е пълна. В замъка на лорда стават различни приключения, спиритически сеанси, витаят духове, въртят се интриги, мафиоти, красиви жени, диаманти, лов на лисици...Не без помощта на Фантомас, комисарят е вербуван от идеята за шотландските призраци, които са навсякъде и придобиват все по-големи размери. Тъкмо когато си мисли, че е на крачка от триумфа, злодеят отново успява да надхитри инспектор Жюв, отдалечавайки се спокойно пред очите му...

loading...
loading...


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.