Година2016
РежисьорMaksim Fadeev
IMDB4.2
ДържаваРусия
Времетраене85
КачествоHD
СлоганYou need only wish with all of your heart!
Кадри от филма
Покажи повече детайлиСкрий детайли

Savva. Heart of the Warrior / Сава: Сърцето на воина (2016)

+2
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Това е една приказка за живота на 10-годишното момче Сава, което иска да помогне ма свото село и на майка си, която е отвлечена от порочните хиени. Опитвайки се да избяга от хиените, Сава се озовава в един магически свят, за който е слушал много истории. Там той се запознава с белия вълк Angee, малкото смешно розово създание Пъфи, Fafl и Nanty – очарователната дъщеря на един шаман. Заедно с новите си приятели той ще потегли към Магьосника, който живее в планината. Всеки един от тях има свои причини, поради които иска да се срещне с магьосника. Пътя им обаче ще бъде осеян с изпитания, битки и опасности. Според легендите един ден смело момче ще освободи селото от гневните хиените. Това е една вълнуваща и красива анимация, в която силата на сърцето и приятелството побеждават всичко.

loading...
loading...


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.