Година1983
РежисьорРалф Бакши
IMDB6.7
ДържаваСАЩ
Времетраене78
КачествоSD
СлоганThe end of mankind as we know it.
Кадри от филма


Покажи повече детайлиСкрий детайли

Fire and Ice / Огън и лед (1983)

+6
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Преди много години, по време на Голямата Ледена епоха на север съществувало могъщо кралство.Повелителите на това могъщо кралство били кралица Юлиана и нейния син, могъщия магьосник Некрон.За да се разширят границите на своите владения те изпращат войските си на юг за да превземат могъщото царство Джарела.Оказва се обаче ,че силите са изравнени и след героичната защита кралицата и нейния син са на път да изгубят битката.Тогава те прибягват до хитрост.Отвличат дъщерята на краля на южното кралство-младата, красива и очарователна принцеса. Като по чудо тя успява да избяга от плен така принудена да се скита и крие непрестано.В този труден път тя може да разчита само на себе си и на един странстващ воин-Ларн с когото съдбата носи неочаквано...

loading...
loading...


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.