Година2016
РежисьорТони Елиът
IMDB6.4
ДържаваСАЩ
Времетраене88
КачествоHD
Кадри от филма


Покажи повече детайлиСкрий детайли
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

В недалечното бъдеще, в един свят, опустошен от войните за енергийни ресурси, могъщата корпорация "Торъс" се опитва да установи контрол над цялата планета и унищожава всеки, който й се противопостави. Рентън, млад инженер, изобретил машина (ARQ), можеща да разреши световната енергийна криза и измъкнал се от лапите на "Торъс", се събужда в леглото до приятелката си точно когато в спалнята нахлуват въоръжени, маскирани мъже. Нещата се объркват и Рентън умира, събуждайки се на същото място, мислейки си, че е било само сън. Но отново нахлуват маскираните бандити и събитията завършват фатално. И той пак се събужда в леглото си, осъзнавайки, че денят се повтаря. Принуден е да изживява отново и отново същия времеви цикъл, опитвайки се да спаси себе си и приятелката си от неизбежната смърт.

loading...
loading...


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.