Холодное лето пятьдесят третьего / Студеното лято на 53-та (1987)

+5
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Малко след смъртта на Сталин през 1953 година, Лаврентий Берия, всесилния шеф на НКВД, обявява голяма амнистия на затворници. От затворите и колониите излизат повече от 2 милиона "уголовници". Благодарение на тази амнистия на свобода се оказват непоправими престъпници. Безчинствайки в тайгата, в търсене на храна и превозни средства, едни от тези бандити нахлуват в малко село, където се очаква пристигането на двама политически затворници. Именно на тях двамата - по-възрастния по прякор Копалич и по-младия с прякор Лузга, предстои да защитят безпомощните хора на селото от рецидивистите... За Анатолий Папанов тази роля се оказва последна. Иначе филма - тази великолепна ретро-драма, е на 77-мо място по посещаемост в кинотеатрите на бившия Съветски Съюз за цялата история на киноразпрастранението. Обявен е за най-добър филм 1989 година според списание "Советский экран". Носител на много награди и отличия - приз "Ника" за  най-добър филм, една от последните Държавни премии на СССР...

loading...
[media=https://www.youtube.com/watch?v=]
loading...


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.