Година2015
РежисьорJan Foukal
АктьориBarbara Adler, Jan Foukal
IMDB6.2
ДържаваЧехия
Времетраене70
КачествоHD
Кадри от филма
Покажи повече детайлиСкрий детайли
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Преди почти един век група чехи създава свой собствен свят в гората, вдъхновен от представата им за американския Див запад. Това ражда цяло едно неформално движение. Бара, 30-годишната дъщеря на чехи, имигрирали в Канада, не се чувства на място в съвременното общество на Северна Америка, затова отива в Чехия с надеждата да намери хората, за които е слушала като малка, и за които оттогава мечтае. Във влак на път за провинцията тя среща Ханза – 30-годишен мъж, който бяга от уредения си живот в града. Двамата тръгват заедно из горите и срещат хора, които са избягали от градския живот, за да живеят сред природата. Десетилетия наред представата за стария американски начин на живот вдъхновява мъже и жени да живеят по този начин и да търсят „един по-добър и по-свободен свят“ в собствената си страна. „Америка“ е историята на Бара и Ханза, но и на всички, които търсят вътрешната си свобода.

loading...
[media=https://www.youtube.com/watch?v=]
loading...


ФИЛМИ ОНЛАЙН от различни жанрове


Гледайте много филми онлайн в Muvibg.com безплатно. Предлагаме разнообразна колекция от филм онлайн, която може да задоволи всеки вкус. За всички киномани, които търсят най-новите филми онлайн сайта предлага най-новите заглавия, както и обичани стари филми класики. Ако търсите филми онлайн ние няма да ви разочароваме , гарантирано кино удоволствие.

Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Мuvibg е твоето място, където да намериш богата колекция от филми онлайн. Ако ви харесва сайта моля споделяйте във Фейсбук с вашите близки и приятели.